fbpx

HITEL

Annyi bank, és olyan sokféle hitelkonstrukció van, hogy az ember feje zsong tőle. Szinte lehetetlen átlátni, felfogni, és a bankok szakkifejezései sem teszik könnyűvé a tájékozódást.

Biztos volt már olyan Önnel is, hogy kérdezett valamit, de a választ nem értette teljesen, mert olyan bonyolultan fogalmazott az ügyintéző. Ráadásul mire végigjárta az összes bankfiókot, átláthatatlanná vált az egész. Az interneten böngészve rengeteg kalkulátort lehet látni, de mindegyik csak pontatlan adatokat mutat, sok csillaggal, és apró betűs résszel.

Pontosan ebben tudok rendelkezésére állni, hogy ezeket a felesleges köröket ne kelljen lefutnia. Én átlátom az egész piacot, így egy helyen teljes körűen tudom informálni az aktuális lehetőségekről. A legtöbb esetben egyedi ajánlatokkal tudom kedvezőbbe tenni a törlesztő részletét mindezt teljesen díjmentesen. Célom, hogy Ön a legjobb feltételekkel sikeres hitelfelvételt vigyen véghez általam.

 

AZ ÖN DÖNTÉSE!

Válassza ki melyik típusú hitel iránt érdeklődik:

LAKÁSCÉLÚ HITEL

Valósítsa meg lakáscélját, nézzük meg együtt, hogy kamattámogatott, esetleg piaci kamatozású hitelre van lehetősége.

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITEL

Amennyiben szeretné nem várt kiadásait megoldani, a szabad felhasználású hitelek megoldást nyújtanak. Igényelhet jelzálog alapú vagy fedezet nélküli hitelt is. Segítek kiszámolni melyikkel jár jobban!

CSOK

A Családok Otthonteremtési Kedvezményét használt és új lakásra is igénybe veheti. Mindkettő esetében más-más összegeket lehet felvenni, és az sem mindegy hol van a kiválasztott ingatlan. Lehet, hogy a Falusi CSOK lesz a megoldás. Nézzük meg, számoljuk ki.

BABAVÁRÓ

A 10 millió forintos babaváró hitel remek lehetőséget nyújt arra, hogy önerőt halmozzon fel párjával a közös célok elérésének érdekében. Különböző feltételekkel, de fix törlesztő részlettel rendelkezik, és nagyon jól kombinálható a lakáscélú hitelekhez. Segítek az igénylésben, hogy még könnyebben hozzájuthassanak.

MIBEN TUDOK AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE ÁLLNI?

Én nem csak a hitel feltételeit nézem meg, és készítek kalkulációkat, hanem az Ön által megadott paraméterek alapján teljesen egyedi kondíciókkal ellátott hiteleket is fel tudok sorakoztatni. 17 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött, pontosan tudom, hogy a bankoknál milyen feltételekre érdemes figyelni. Végig vesszük, lépésről lépésre hogy fog kinézni a folyamat, és nem engedem, hogy összezavarják a bankok által adott tájékoztatások. A szakzsargonok tisztázása, az idő spórolás,  valamint a törlesztő részlet csökkentése a legfontosabb feladatom. Több mint 15 bankkal állok szerződésben, garantáltan olyan hiteleket ajánlok, amik meg tudnak valósulni. Amennyiben együtt dolgozunk, a teljes hitelügylet ügyintézését vállalom.

Ha szeretne velem egyeztetni, lépjen velem kapcsolatba: ez Önnek semmibe sem kerül, viszont rengeteg nyerhet Velem. Csatlakozzon Facebook közösségemhez, illetve közösségi oldalamhoz, hogy naprakész maradhasson a témában!