fbpx
+36 30 681 7381 EDINA@KAPHATOKHITELT.HU

HITEL

Ma már szinte lehetetlen eligazodni a hitelek, hitelkonstrukciók között, hiszen rengeteg pénzintézet és még több lehetőség közül választhatunk. Online azonban nem kapunk pontos útmutatást, és napokat kell várnunk az így feltett kérdéseinkre is. Nem beszélve arról, hogy senkinek nincs kapacitása végigjárni az összes bank egy-egy fiókját.
Vegye fel velem a kapcsolatot és én megmutatom Önnek a legjobb, legésszerűbb megoldást!
Bármilyen okból és célból legyen is szüksége hitelre, tudok segíteni. Legtöbb esetben egyedi ajánlattal is!

ÖN VÁLASZT

A következő típusú hitelek sorakoznak a profilomban, keressen meg, és mindent átbeszélünk!

LAKÁSCÉLÚ

  • Kamattámogatott
  • Piaci kamatozású

SZABADFELHASZNÁLÁSÚ

  • Jelzálog alapú
  • Fedezet nélküli

CSOK

  • Használt vagy új lakásra
  • Falusi CSOK

ÚJSZERŰ

  • Babaváró hitel

MIBEN SEGÍTEK PONTOSAN?

Ön elmondja, milyen célból szeretne hitelt elvenni, én pedig a kapott információk alapján megmutatom, hogy az egyes bankok milyen lehetőségeket kínálnak a hiteltermékek és az akciók tekintetében egyaránt.

Segítek abban is, hogy milyen okmányokra lesz szüksége, az egyes dokumentumokat honnan kell beszereznie, mi – miután következik a hiteligénylés során.

A teljes hiteligénylő dokumentációt összeállítom és bankba adom. A bankkal folyósításig tartom a kapcsolatot, így leveszem az Ön válláról a fiókba járás – ott várakozás terhét.

Független szakértőként valóban a legkedvezőbb megoldást keresem meg Önnek. Napi szinten foglalkozom rendeletekkel, jogszabályokkal, és több mint 15 bankkal vagyok szerződésben. Csak olyan hitelt ajánlok, amellyel tényleg megvalósíthatja terveit.

Spórolja meg velem a drága idejét, és bízza rám a bankok ajánlatainak bemutatását. Ha pedig további információkra vágyik, látogasson el Facebook oldalamra, vagy csatlakozzon Facebook csoportomhoz. Követőimet ezeken a fórumokon tájékoztatom folyamatosan a legfrissebb hitelügyekről.

Keressen meg, hogy segíthessek!