fbpx

Versenyeztesse meg a bankokat, kérje szakértő segítségét hiteléhez!

A banki hitellehetőségeket szinte lehetetlen egy időben összehasonlítani...

Átláthatatlan, sokszor összezavaró banki ajánlatokkal találkozik mindenhol, és megunta már hogy sok az apró betűs rész? A törlesztő részletek az egekben vannak, és spórolni szeretne? A legtöbb ember, aki hozzám fordul pontosan ugyan így érez, hiszen jelentős eltérések vannak bank, és bank között.

Itt az ideje végre megoldani ezeket a gondokat egyszer s mindenkorra! Nézzük meg közösen a jelenlegi helyzetét, és jusson hozzá segítségemmel álmai ingatlanjához !

Egyedi lehetőségek csak Önnek... Hogyan?

17 év tapasztalat

A szakmában eltöltött évek alatt, kiforrott kapcsolati hálóra tettem szert, mely a hitel ügyintézése alatt Önnek is hasznot hozhat!

Kiemelt partnerség

Több mint 15 bank kiemelt szakmai partnere vagyok, melynek köszönhetően egyedi kamatot tudok adni a hiteligényléskor. Spóroljon a törlesztőn!

Időt spórolhat

Mennyi időt és energiát emésztene fel több mint 15 bankban elsétálni? Segítségemmel, ezt a problémát kipipálhatja!

Díjmentesség

Önnek nem kerül semmibe ha velem dolgozik, sőt, a hitele sem lesz drágább! A pénzintézetektől kapom a díjazást, hiszen közös az érdek: jó ügyfelekkel dolgozni!

Babus Edina

független hitelszakértő

10 éve segítek családi vállalkozásommal az Ügyfeleimnek otthonhoz, felújítási hitelhez, váratlan helyzetek miatt extra anyagi erőforráshoz jutni.

Ez alatt az időszak alatt nem csak több száz családnak segítettem, hanem még komolyabb tapasztalatot szereztem a bankok, pénzintézetek hitelbírálatai folyamatait tekintve. A legtöbb esetben a bankok egyedi ajánlatai, és ügyféllel szemben támasztott elvárásai eltérőek. Abban tudok Önnek segíteni, hogy a hitelkalkulátorok kesze-kusza világában ne csak irányszámokat láthasson, hanem konkrét dolgokat: mekkora lesz a törlesztő, mennyibe fog ez kerülni, stb.

Ha engem bíz meg hitelének ügyintézésével, bízhat benne, hogy nem lesznek álmatlan éjszakái, mert minden kérdésére 100%-os választ fog kapni: tőlem!

Mások véleménye, rólam:

Mit nyer ha velem dolgozik?

Hogyan működik ?

Alap adatok kitöltése

Töltse ki a táblázatban szereplő adatokat, küldje el részemre, és fel fogom venni a kapcsolatot Önnel, hogy tovább tudjunk lépni és segíteni tudjak!

Adatok feldolgozása

Miután megkaptam az adatokat, átnézem pontosan mire van szükség, és fel fogom Önnel venni a kapcsolatot, hogy pontosítani tudjuk az elvárásokat, illetve célokat: CSOK, lakáshitel, babaváró, személyi kölcsön stb.

Kondíciók tisztázása

Igényei alapján elkészítem a tökéletes kalkulációkat, összehasonlítva azokat a pénzintézeteket ahol a legjobb feltételekkel tudja megigényelni a kiválasztott terméket, majd e-mailben elküldöm Önnek!

Együttműködés

Miután mindent tisztáztunk, lehetősége van megbízni engem, így az egész hitel ügyintézést átvállalom. Önnek csak hátra kell dőlni, én pedig mindent a kezemben tartok!

Elégedett ügyfeleim: