fbpx

Versenyeztesse meg a bankokat, kérje szakértő segítségét hiteléhez!

Díjmentes 

hitelkalkuláció 

Önnek!

Milyen hitelre van szüksége?

Szerepel ön a negatív Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR)?

Adóstársat tud bevonni?

Munkaviszonya régebbi, mint 6 hónap?

Adóstársat tud bevonni?

Adóstársat tud bevonni?

Rendelkezik tehermentes ingatlannal?

Önerővel (megtakarítással) rendelkezik?

Adóstársat tud bevonni?

Rendelkezik tehermentes ingatlannal?

A házaspár egyik tagja rendelkezik 3 év folyamatos biztosítotti jogviszonnyal?

A Feleség életkora 18 és 40 év közötti?

Állandó lakcímük Magyarország területén van?

Köztartozás mentesek?

Büntetlen előéletűek?

A KHR-ben csak pozitív információval szerepelnek?

Munkabérük legalább nettó 200.000 Ft?

12 + 13 =

A banki hitellehetőségeket szinte lehetetlen egy időben összehasonlítani…

Átláthatatlan, sokszor összezavaró banki ajánlatokkal találkozik mindenhol, és megunta már hogy sok az apró betűs rész? A törlesztő részletek az egekben vannak, és spórolni szeretne? A legtöbb ember, aki hozzám fordul pontosan ugyan így érez, hiszen jelentős eltérések vannak bank, és bank között.

Itt az ideje végre megoldani ezeket a gondokat egyszer s mindenkorra! Nézzük meg közösen a jelenlegi helyzetét, és jusson hozzá segítségemmel álmai ingatlanjához !

Egyedi lehetőségek csak Önnek… Hogyan?

17 év tapasztalat

A szakmában eltöltött évek alatt, kiforrott kapcsolati hálóra tettem szert, mely a hitel ügyintézése alatt Önnek is hasznot hozhat!

Kiemelt partnerség

Több mint 15 bank kiemelt szakmai partnere vagyok, melynek köszönhetően egyedi kamatot tudok adni a hiteligényléskor. Spóroljon a törlesztőn!

Időt spórolhat

Mennyi időt és energiát emésztene fel több mint 15 bankban elsétálni? Segítségemmel, ezt a problémát kipipálhatja!

Díjmentesség

Önnek nem kerül semmibe ha velem dolgozik, sőt, a hitele sem lesz drágább! A pénzintézetektől kapom a díjazást, hiszen közös az érdek: jó ügyfelekkel dolgozni!

Babus Edina

független hitelszakértő

10 éve segítek családi vállalkozásommal az Ügyfeleimnek otthonhoz, felújítási hitelhez, váratlan helyzetek miatt extra anyagi erőforráshoz jutni.

Ez alatt az időszak alatt nem csak több száz családnak segítettem, hanem még komolyabb tapasztalatot szereztem a bankok, pénzintézetek hitelbírálatai folyamatait tekintve. A legtöbb esetben a bankok egyedi ajánlatai, és ügyféllel szemben támasztott elvárásai eltérőek. Abban tudok Önnek segíteni, hogy a hitelkalkulátorok kesze-kusza világában ne csak irányszámokat láthasson, hanem konkrét dolgokat: mekkora lesz a törlesztő, mennyibe fog ez kerülni, stb.

Ha engem bíz meg hitelének ügyintézésével, bízhat benne, hogy nem lesznek álmatlan éjszakái, mert minden kérdésére 100%-os választ fog kapni: tőlem!

Kérje díjmentes szolgáltatásomat!

Mások véleménye, rólam:

Nagyon gyors segítségre volt szükségünk, Edina nem teljesen 1 nap leforgása alatt elintézett nekünk mindent. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Ezúton is köszönjük a közreműködést!

S. Veronika

Nagyon fontos kérdésben, gyors, pontos és korrekt tájékoztatást kaptunk. Mindenkinek szívből ajánlom.

Sz.L. Ibolya

Gyors és készséges segítség, gördülékeny volt az ügyintézés. Egy nap alatt elintéztünk mindent és 3 nap múlva pozitív visszajelzést kaptunk. Köszönjük Babus Edinának a segítséget!

P.Sz. Erika

Az Ersténél igényeltünk babavárót múlthét csütörtökön, most szerdán pedig a számlán volt a pénz. Kitartást mindenkinek, és Edina örök hálánk a segítségért, ne féljetek segítséget kérni szakembertől! Tiszta szívből ajánljuk bárkinek!

Cs.M. Petra

Mit nyer ha velem dolgozik?

  • Rengeteg felesleges idegeskedést spórolhat meg azzal, ha nem jár bankról bankra. Az ügyintézőkkel folytatott beszélgetés alatt nem csak össze zavarják a felesleges információkkal, de olyan ajánlatokkal is traktálhatják, amire épp nincs szüksége. Ha engem választ, egy dologra fogunk fókuszálni: hogyan juthat a legegyszerűbb módon hitelhez a segítségemmel!
  • Független hitelszakértő vagyok, ami annyit jelent: nem vagyok elkötelezett egyik bank felé sem. Pontosan ugyan akkora díjazásban részesülök ha egyik vagy épp másik bankot választja. Ha a bankokat egyesével vizsgálja, hihetetlen nehéz lesz összehasonlítani az egyes ajánlatokat. Bízza rám, megmutatom a lehetőségeit!
  • Egyedi ajánlatok kidolgozására sajnos „utcáról besétált” ügyfélnek nem minden esetben van lehetősége a bankokban. 17 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött, lehetőséget tudok nyújtani olyan kedvező feltételek elérésére is, amit egyébként nem kapna meg. Egyedi kamatozású hitelkonstrukciókkal, spórolni tudunk Önnek!

Hogyan működik ?

Alap adatok kitöltése

Töltse ki a táblázatban szereplő adatokat, küldje el részemre, és fel fogom venni a kapcsolatot Önnel, hogy tovább tudjunk lépni és segíteni tudjak!

Adatok feldolgozása

Miután megkaptam az adatokat, átnézem pontosan mire van szükség, és fel fogom Önnel venni a kapcsolatot, hogy pontosítani tudjuk az elvárásokat, illetve célokat: CSOK, lakáshitel, babaváró, személyi kölcsön stb.

Kondíciók tisztázása

Igényei alapján elkészítem a tökéletes kalkulációkat, összehasonlítva azokat a pénzintézeteket ahol a legjobb feltételekkel tudja megigényelni a kiválasztott terméket, majd e-mailben elküldöm Önnek!

Közös együttműködés

Miután mindent tisztáztunk, lehetősége van megbízni engem, így az egész hitel ügyintézést átvállalom. Önnek csak hátra kell dőlni, én pedig mindent a kezemben tartok!

Fontos számodra, hogy a hitel gyorsan és kedvező feltételekkel érkezzen meg a számládra?

Pénzintézettől független hitelszakértőként örömmel állok rendelkezésedre, hogy az általam képviselt 15 bank hitelajánlatai közül a legjobbat találjuk meg számodra!

Közel 3000 megkötött hitelszerződés, több ezer elégedett ügyfél, személyes vagy online ügyintézés, jelzáloghitel akár két héten belül! Babus Edina vagyok, a Te hitelszakértőd. Lépj velem kapcsolatba most!

 

TUDNI SZERETNÉD, HOGY HITELKÉPES VAGY-E?

Töltsd ki az alábbi kérdőívet és hamarosan megkereslek!

Milyen hitelre van szükséged?

Szerepelsz a negatív Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR)?

Adóstársat tudsz bevonni?

Munkaviszonyod régebbi, mint 6 hónap?

Adóstársat tudsz bevonni?

Adóstársat tudsz bevonni?

Rendelkezel tehermentes ingatlannal?

Önerővel (megtakarítással) rendelkezel?

Adóstársat tudsz bevonni?

Rendelkezel tehermentes ingatlannal?

A házaspár egyik tagja rendelkezik 3 év folyamatos biztosítotti jogviszonnyal?

A Feleség életkora 18 és 40 év közötti?

Állandó lakcímetek Magyarország területén van?

Köztartozás mentesek vagytok?

Büntetlen előéletűek vagytok?

A KHR-ben csak pozitív információval szerepeltek?

Munkabéretek legalább nettó 200.000 Ft?

Elégedett ügyfeleim:

Hosszú és küzdelmes 6 hónapon vagyunk túl, de végre hamarosan költözünk! Edina segítsége nélkül valószínűleg kudarcba fulladt volna a családi ház vásárlás projekt. Az Ő közreműködésével végül nem csak meg tudtuk venni a kiszemelt házat, hanem egy kedvezőbb kamatozású hitelt kaptunk és különböző banki díjakat is megspóroltunk. Szívből merem ajánlani Őt, hiszen olyan megoldásokkal is tud családokon segíteni, ami egy nem szakmabelinek eszébe sem jutna.
P.F. Enikő

Sziasztok! Köszönetet szeretnék mondani Babus Edinának a sok segítségért. A gyors, gördülékeny babaváró mellett, segített egy elég összetett építési hitel + CSOK + CSOK hitel + ÁFA ügyintézésében is, ami nem egészen 3 hét alatt megvolt. Nagyon szorított az idő mivel 36 hetes terhes elmúltam a harmadik babámmal és nagyon sok múlt ezen. Pontosan a 4 milliós jóváírás amit igénybe tudunk majd venni, úgyhogy nagyon nagyon köszönjük az önzetlen gyors segítségedet! Szívből ajánlottalak és ezután is ajánlani foglak, mert egy csomó gondot levettél a vállunkról.
Sz. Renáta

Edina kedves és profi segítségének köszönhetően beköltözhettünk álmaink otthonába. Szűkös időkeretünk ellenére csodát tett, minden határidőre meglett, pont úgy, ahogy Edina ígérte. Nélküle egész biztosan nem ment volna! Csak néhány szóban összefoglalva: profi, határozott, összeszedett, gyors, rugalmas, kedves, pontos, türelmes, egyszerűen tökéletes. Bátran, tiszta szívből ajánlom mindenkinek. Köszönjük Edina
B. Bernadett

Csak is hálás lehetek, hogy megismertem Edinát. Az ő szakértelmével és segítségével valósult meg az álmunk, a saját ház. Illetve előtte is ő segített, hogy rendeződjenek a dolgaink, hogy minden jól sikerüljön. Bármikor, ha kerestük, kedves és segítőkész volt. Akinek csak tudom, ajánlom. Köszönjük Edina itt is.
K.T. Anett