fbpx

Egy jó hitelközvetítő hitelességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy pontosan átlátja az igényeinkhez tökéletesen illő lehetőségeket. Önállóan, nagy tapasztalattal megkeresi a személyre szabott megoldásokat. Ügyfelei kezét nem engedi el, az első lépésektől az utolsóig végig kíséri a hiteligénylés folyamatát.

1.    Pontos helyzetfelismerés

A remek szakértő legfontosabb ismérve, hogy rengeteget kérdez. Ahhoz, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtson, minél több információval kell rendelkezzen rólunk. A megfelelő adatok birtokában kapjuk meg azt az ajánlatot, amivel leginkább meg tudjuk valósítani lakásterveinket.

A hitelközvetítő és az ügyfelek közötti munka mindig mély, bizalmi kapcsolatot jelent. Azért is lényeges őszintén beszélni terveinkről, élethelyzetünkről és lehetőségeinkről, mert a hiányos információk miatt, a hitelfelvétel során nagy csalódás is érhet minket. 

Biztosak lehetünk benne, egy tapasztalt szakértő a helyzetünk részletes feltérképezése után, a legjobb ajánlatot teszi majd elénk. Ha nem merünk nyíltan beszélni, csak felületesen tájékoztatjuk terveinkről, akkor sajnos az általános tanácsadáson kívül, nehéz lesz a pont megfelelő megoldást megtalálni. 

2.    Személyre szabott ajánlatadás

Két sarkalatos kérdést érdemes körül járni ahhoz, hogy megkapjuk a megfelelő ajánlatot: 

  • Van-e olyan kizáró tényező az élethelyzetünkben, ami nem felel meg az általános finanszírozási feltételeknek?
  • Abban az esetben, ha nincs, akkor melyik bank ajánlata lehet a legjobb számunkra?

A pontos élethelyzetünk feltárását követően indul el a hitelkonstrukció kiválasztása és a paraméterek beállítása. A végleges eredményt hosszas felkészülés előzi meg a hitelközvetítő részéről. Mielőtt elénk kerülne az ajánlat, többhelyről is össze kell gyűjteni az információkat, hiszen bankonként változnak a hiteladatok, mert ami nekünk megfelel, az valaki másnak nem biztos, hogy ideális lesz. 

Az ajánlat kiadását megelőzően fel kell készülni a hatályos rendeletekből és banki tájékoztatókból, amely szabályai olykor hétről hétre változhatnak. A hitelközvetítőnek nélkülözhetetlen szerepe van abban, hogy érthető nyelven adja tovább az igénylőknek az információkat. Ezzel számunkra, mint ügyfélnek, rengeteg időt megspórol. Nem kell még esténként, munka után az internetet bújnunk, megbízható információkért kutatnunk.

A hitelközvetítő több bank ajánlatát is átnézi és kiértékeli, mielőtt átadná nekünk az elkészült megoldási javaslatokat. Így nagyobb rálátással és összehasonlítási alappal dönthetjük el, melyik a legmegfelelőbb ajánlat számunkra.

3.    Támogatás A-Z-ig 

A hitelközvetítő fő feladatai közé tartozik, hogy mindenki számára érthető nyelven adja át az információkat a hitelajánlattal kapcsolatban. A menet közben felmerülő problémákra azonnali megoldást talál, így a legkisebb kockázat mellet indítható el a hiteligénylés.

A gyakorlott szakértő őszintén kíváncsi az ügyfeleire, ezért az ügylet szempontjából érdekes kérdéseket tesz fel. Ez alapján már könnyebben tudja elkészíteni a mindenre kiterjedő, részletes megoldási javaslatokat. Nemcsak a hitel adatait kapjuk kézhez, hanem arra is felkészít, hogy milyen lehetőségekkel tudunk élni egy váratlan élethelyzetben. Így érdemes megfontolnunk a jelzáloghitel mellé bekötött hitelfedezeti biztosítás beállítását, hogy nagyobb jövedelem kiesés esetén is biztosítva legyen a törlesztőrészletek fizetése.

Hozd ki Te is a legtöbbet a hitelfelvételből! Keress meg nyugodtan, és elkészítem a legjobb, személyre szabott ajánlatot!

Maradtak benned kérdések? Szeretnél még több segítséget kapni? Van egy jó tapasztalatod vagy tanulságos történeted? Oszd meg velem!

Csatlakozz hozzám a közösségi hálón keresztül is:

https://bit.ly/2ZTwiSs

https://bit.ly/322bmeq

Oszd meg Facebook-on!

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is!